Понякога колкото и здравословно да се храните - винаги идва един момент, в който искате да похапнете нещо не чак толкова здравословно, но все пак полезно. Именно такива са и вкусните пици Варна, които произвеждаме. За да разберете повече за това - в следващите няколко изречения ще ви дадем малко по-подробна информация за това как да избирате вкусни и здравословни пици в морската столица.

Обикновено едни от белезите на полезните храни са скрити в продуктите, описани в състава им. Такъв например бива брашното. На много места се упоменава, че се използва пълнозърнество брашно, което всъщност не е така. Всички тъмни или черни брашна, които може да видите, изписани като състав - не се продават в България. Именно поради тази причина и ние самите не работим с тях, а предпочитаме италианско брашно, без примеси, което има високо качество и съдържа глутен, благодарение на който тестото за нашите пици става наистина вкусно. Когато избирате пица във Варна обаче - най-добре да се поинтересувате освен за състава на брашното, също и за използваните продукти.

Ние от Tessto използваме изцяло натурално произведени продукти. Взимаме ги от български производители със сертификат за качество и био производство. Можете да ни се доверите по отношение не само апетитния вкус на всички наши пици Варна, но също и за това да консумирате полезна храна, като от едно време - истинска и с неповторим вкус.

Как да изберете пици Варна, които са здравословни?

В зависимост от това какви са вкусовите ви предпочитания - бихте могли да се ориентирате към няколко различни специализирани видове пица при нас. Както със сигурност се досещате, нашите висококачествени пици и палачинки дължат вкуса си на глутена и лактозата, които се съдържат в по-голяма част от подуктите, които използваме.

Предлагаме обаче и специални пици за деца, вегетарианци и спортисти, за които можете да се информирате, разглеждайки нашия каталог - тук в сайта ни. И не на последно място - независимо от това какъв е вашият хранителен режим - ако искате да похапнете вкусно, но все пак и здравословно - доверете ни се. Нашите пици Варна ви очакват.


Оставете коментар

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро