Ако сте се ориентирали към намирането на вкусна пица в град Варна - то ние можем да ви помогнем. Ние от Tessto сме хранителна верига, която в продължение на няколко години предлага едни от най-вкусните пици в морската столица. Навярно някои от вас се питат каква е тайната - е, дойде време да ви споделим, тъй като в тази публикация ще надникнем в кухнята от изненади и ще ви разкажем повече за продуктите, които използваме, както и за това как се получава магията на апетитния вкус на нашите пици Варна и неустоими палачинки.

Естествено една от тайните на добрата направа на пиците ни е в това какво брашно се използва и какви продукти се закупуват за гарнирането на различните видове. Не по-малко значение обаче отдаваме и на опита на нашите майстори пицари, които знаят как да съхранят вкуса на всяка една съставка, за да се получи перфектната комбинация между вкус, аромат и външен вид. Кухнята на Tessto е известна с това, че в нея работят истински майстори, които имат опит в направата на различни по вид пици и могат да изпълнят всяко едно ваше желание. Именно това е и една от особеностите на нашата хранителна верига, че ние предлагаме различни пици Варна, както за деца, така и за спортисти и накратко за всеки, който иска да получи незабравим вкус, високо качество и на добра цена.

Пиците във Варна  - да надникнем в кухнята на Tessto

Tessto използваме изцяло био отглеждани продукти с български произход, за които имаме сертификат за качество и натурално производство. Именно това е и втората стъпка към направата на нашите вкусни пици Варна. Що се отнася до брашното - доверяваме се на италианско такова, което няма никакви вредни примеси. Важна особеност е, че по-голяма част от нашите продукти съдържат глутен и лактоза. Това е и третата съставка за успех и апетитен вкус на храната, която произвеждаме. Не пропускайте да разгледате нашия каталог от вкусни пици във Варна, който може да откриете тук на сайта ни Tessto.com, само с няколко клика. Очакваме ви.


Оставете коментар

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро