В следващите изречения ще ви запознаем с магията на правенето на пици. Навярно неведнъж сте опитвали различни такива, тъй като пицата е предпочитано ястие от мнозина. Ние от Tessto обаче решихме да ви разкрием какви са тайните на вкусната пица, която предлагаме в различни видове и с разнообразни комбинации от продукти, за да знаете кое качество е истинско и кое почива на митове и стари лаври.

Едно от основните неща, които е важно да знаете за производството на пици Варна, е използваното брашно. Да речем например, ние не използваме черно, още наричано тъмно брашно, тъй като то не се продава в България. Това, което използваме за направата на нашите пици и палачинки - е италианско брашно без вредни примеси. Повечето продукти, на които имаме 100% доверие за качеството, съдържат глутен и лактоза, които са и тайните съставки на добрия вкус. И поради редицата мълви, които често може да срещнете, разпространявани по отношение на здравословните теста за пици Варна - решихме да подхванем темата за тестото от лимец.

Пици Варна - има ли такива с тесто от лимец?

На места може да срещнете предлагани такива пици, но е добре да знаете, че направата на подходящо тесто за пици или палачинки от лимец е практически невъзможно. Почти същото важи и за употребата на пълнозърнесто брашно, което почти никога не се случва в повечето вериги за бързо хранене. В един момент се получава така, че закупувате пици във Варна, за които мислите, че наистина са здравословни, а накрая получавате едно средно качество от недостатъчно добри продукти.

Именно, за да не въвеждаме своите клиенти в заблуда относно това какви продукти използваме - ние от Tessto предпочитаме да заплатим малко повече за закупуването на сертифицирани родни, био продукти, но това в никакъв случай, че се отразява на цените ни. Пиците ни във Варна, които ви предлагаме може да закупите и по желание с добавка сос, чиито разновидности също лично произвеждаме в кухнята на Tessto.

Не пропускайте да разгледате нашите варианти за пици Варна, от които можете да се възползвате по всяко време, само с няколко клика на каталога в сайта ни, тук на Tessto.com!


Оставете коментар

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро