Доставка на пица Варна.

Търсите пица във Варна и доставка на пица за Варна? Tessto.com предлага производство на пици с превъзходен вкус от прясно тесто и висококачествени продукти и  доставка на пици в град Варна и региона. Можете да поръчате всяка пица в нашия онлайн магазин - лесно и с бърза доставка.Кашкавалена

Кашкавалена

Кашкавалена пица: Доставка на Пица с кашкавал и италиански доматен сос във Варна. Пица Кашкавалена е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос и моцарела. Пица "Кашкавалена" е подходяща за хора, които обичат евтина класическа италианска пица на ниска цена стартираща от само 4.90 лв.
Маргарита

Маргарита

Доставка на Пица Маргарита с вкусна моцарела, италиански сос и пресни домати във Варна. Пица Маргарита е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, домати, моцарела и риган. Пица "Маргарита" е подходяща за хора, които обичат евтина италианска пица на ниски цени стартиращи от само 4.90 лв.
Пица-пай

Пица-пай

Пица-пай - доставка на сладка пица пай във Варна. Пицата е направена от качествено италианско брашно, покрита е с кондензирано мляко, червена боровинка и ананас. "Пица-пай" е подходяща за хора, които обичат сладки пици и пай на ниска цена стартираща от само 4.90 лева.
Хавайска

Хавайска

Хавайска пица: доставка на Хавайска пица във Варна - сладка пица с ананас. Пица "Хавай" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, ананас, моцарела и пиле. Пица "Мексиканска" е подходяща за хора, които обичат сладка хавайска пица с ананас и пиле на ниска цена - стартираща от само 4.90 лв.
Шунка и гъби

Шунка и гъби

Пица с шунка и гъби във Варна: Доставка на Пица с гъби и шунка във Варна. Пицата е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела, шунка и гъби. Пица "Шунка и гъби" е подходяща за хора, които обичат евтина класическа италианска пица на ниска цена стартираща от само 4.90 лв.
Вегетариана

Вегетариана

Доставка на Пица Вегетариана във Варна: Пица "Вегетариана" представлява комбинация от пресни резенчета домат, бяло сирене на кубчета, черни маслини, пресни гъби, моцарела, сладък пипер и червен лук, гарнирани с доматен сос и ароматен босилек. Нашата пица за вегетарианци "Вегетариана" е подходяща за хора, които не консумират месо - подходяща както за вегетарианци и деца, така и за хора предпочитащи вегетариански "по-лек" вариант за пица.
Италиано

Италиано

Пица Италиано: Доставка на италианска пица във Варна. Пица Италиано е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрито с доматен сос, , пеперони, гъби, моцарела, маслини и риган. Пица "Италиано" е подходяща за хора, които обичат класическа италианска пица и натурални продукти.
Мексиканска

Мексиканска

Мексиканска пица: доставка на Мексиканска пица във Варна - пица с вкусни чушлета халапеньо. Пица "Мексиканска" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, пиле, сладък пипер, червен лук, гъби, моцарела, домати и люти чушки халапеньо. Пица "Мексиканска" е подходяща за хора, които обичат класическа мексиканска пица на ниска цена стартираща от само 5.60 лв.
Пеперони

Пеперони

Пица пеперони: Доставка на пица пеперони във Варна: Пица "пеперони" е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела и пеперони. Пица "Пеперони" е подходяща за хора, които обичат натурални продукти и пеперони на ниска цена.
Пиле

Пиле

Пица пиле: доставка на пица с пилешко филе и фирмен кашкавален сос в град Варна - пици с подбрано пилешко филе за превъзходен вкус. Пица "Пиле" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, кашкавален сос, пиле, домат и моцарела. Пица "Пиле" е подходяща за хора, които обичат пица с пилешко месо на ниски цени - стартират от само 5.60 лева.
Пиле барбекю

Пиле барбекю

Пица пиле барбекю: доставка на пица с пилешко филе и фирмен кашкавален сос в град Варна - пици с подбрано пилешко филе и барбекю сос за превъзходен вкус. Пица "Пиле барбекю" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, пиле, лук червен, моцарела, сос барбекю и бекон. Пица "Пиле барбекю" е подходяща за хора, които обичат леко люта пица с пилешко месо на ниска цена - стартира от само 5.60 лв.
Ранч-пица

Ранч-пица

Ранч-пица: доставка на пица с ранч сос във Варна. Поредното добро съчетание на пици с фирмения ранч сос. Пица "Ранч" е направена от качествено италианско брашно, покрита е с доматен сос, пиле, шунка, сос ранч, моцарела, домати и чесън. Пица "Ранч" е подходяща за хора, които обичат пица с ранч сос.
Четири сезона

Четири сезона

Пица четири сезона: доставка на пица quattro stagioni пица във Варна - пица с четири вкуса. Пица "Четири сезона" се прави от качествено италианско брашно за тестото, покрита е с доматен сос, риган, кубчета сирене, гъби, домати, шунка, пеперони и моцарела. Пица "quattro stagioni" е подходяща за хора, които обичат класическа италианска пица на ниска цена - стартира от само 5.60 лв.
Чийзбургер-пица

Чийзбургер-пица

пица, доставка на пица, пица варна, доставка на пица варна
Двойна пеперони

Двойна пеперони

Двойна пеперони: Доставка на пица двойна пеперони във Варна: Пица "Двойна пеперони" е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела и много пеперони. Пица "Двойна пеперони" е подходяща за хора, които обичат натуралните продукти и повече пеперони.
Дон Бекон

Дон Бекон

Пица Дон Бекон е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрито с доматен сос, пиле, пеперони, червен лук, моцарела, бекон. Пица "Дон Бекон" е подходяща за хора, които обичат месни пици с бекон и натурални продукти.
Месна

Месна

Месна пица: доставка на супер вкусна пица с меса във Варна - пици с подбрани и селектирани меса за превъзходен вкус. Пица "Месна" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, пиле, шунка, пепперони, чоризо и моцарела. Пица "Месна" е подходяща за хора, които обичат пица с много месо на ниски цени - стартират от само 5.60 лева.
Морска

Морска

Морска пица: доставка на Морска пица във Варна - пица с морски продукти. Пица "Морска" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, маслини, сладък пипер, червен лук, моцарела и скариди. "Морска пица" е подходяща за хора, които обичат пица с морски продукти и скариди на ниски цени стартиращи от само 5.90 лв.
ТЕССТО

ТЕССТО

Доставка на Пица Тессто във Варна: Пиците Tessto са изтъкани от фин вкус на домашно приготвено тесто, гарнирани с апетитни свежи и истински продукти. Всяка наша пица е направена от висококачественото италианско брашно, без вредни примеси и био продукти от български производители. Притежаваме сертификат за натурално производство, без използването на вредни химикали и пестициди за всеки един продукт, който използваме. Предлаганите от нас сосове също произвеждаме лично, за да сме сигурни в това, че като наши клиенти ще получите не само вкус, но и качество!Не е необходимо да пътувате до Италия за да се насладите на вкусна пица - достатъчно е да поръчате от пиците Tessto. За тяхната направа използваме висококачествено италианско брашно, без вредни примеси. Закупуваме свежи, био продукти от български производители и залагаме на личното производство при всеки един сос. Така ви поднасяме не само вкус, но и качество на нашата храна.
Четири сирена

Четири сирена

Пица четири сирена: доставка на пица с четири сирена във Варна - пица с четири вида сирене. Пица "Четири сирена" се прави от качествено италианско брашно за тестото, покрита е с доматен сос, моцарела, синьо сирене, чедър и пармезан. Пица "quattro stagioni" е подходяща за хора, които обичат италианси пици със сирене на ниски цени - стартират от само 5.90 лв.
Супермeсна

Супермeсна

Супермесна пица: доставка на супер месна пица с меса във Варна - пица с подбрани и селектирани меса за превъзходен вкус. Пица "Супермесна" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, говеждо (кайма), пиле, пепперони, моцарела, чоризо и бекон. Пица "Супермесна" е подходяща за хора, които обичат пица с много меса на отлични цени - стартират от само 6.90 лева.
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)