Пици

Доставка на пици до вашата врата – ето от какво имате нужда!

Защо ви е доставка на пици?

Защото сте на плажа, а сте ужасно гладни.

Защото сте на работа и нямате много време.

Защото сте у дома, но не ви се готви.

Защото внезапно са дошли приятели, а трябва да ги нагостите.

Защото изобщо не ви се мърда оттук, но ви се хапва нещо наистина вкусно.

Защото децата ви обожават пица и днес отказват да ядат друго.

Защото всъщност и вие обичате уникалните пици и палачинки на TESSTO.

Е, тогава ви остава само едно: да поръчате доставка на пици директно до вашия адрес.

Разбира се, от tessto.com.

Какво можете да поръчате?

TESSTO е мястото, на което можете да поръчате доставка на пици онлайн или по телефона. И то не какви да е, а невероятно вкусни италиански пици с различни добавки. Някои от тях са по класически италиански рецепти, а други са дело на нашите опитни майстори пицари.

Пиците в нашето меню са толкова много и разнообразни, че вероятно ще ви е трудно да изберете. Но не се тревожете, в TESSTO няма грешен избор! Всяка една е невероятно вкусна! Ако не вярвате, опитайте ги всичките.

Защо да поръчате доставка на пици TESSTO?

Защото имат крехък, тънък и хрупкав блат, опечен точно толкова, колкото трябва. Вкусът му сам по себе си е невероятен, защото тестото за пици TESSTO се приготвя по оригинална рецепта, само от качествени продукти и винаги на момента.

Защото комбинациите от съставки за пълнежа са съвършено балансирани и предлагат неустоима смесица от вкусове и аромати. Ще го разберете, още щом отворите кутията.

Защото не правим компромиси с качеството на пиците, които доставяме. Ние сме най-добрата пицария за доставка на храна във Варна.

Кога можете да получите доставка на пици?

Точно по времето, когато сте гладни. Точно за обяд, за вечеря, за закуска по никое време или за похапване просто така.

Тоест всеки ден от 10:00 до 21:00 часа.

Как да поръчате доставка на пици?

Отваряте сайта tessto.com.

Кликвате на меню „Пици”.

Разглеждате предложенията и избирате. И вие, и приятелите, и децата, и половинката, и колегите ви.

Кликвате на бутон „Купи” и следвате указанията. Попълвате коректно и внимателно данните си, за да може пиците да дойдат точно до вас.

Или се обаждате по телефона и давате заявката си на нашите вежливи служители.

Какво получавате в TESSTO?

Бърза доставка на пици.

Бърза доставка на вкусни пици.

Много бърза доставка на пресни и вкусни пици, които ще пристигат точно до мястото, на което се намирате, и ще ви зарадват. И вас, и всички наоколо.

Защото TESSTO е най-добрата пицария за доставка на храна във Варна.


Как да поръчате доставка на пици онлайн в 23 прости стъпки

1. Умирате от глад. Ама наистина.

2. Яде ви се нещо супер вкусно, топло, прясно, любимо, качествено и бързо. Вкусно казахме ли го?

3. Започвате да нервничите, защото нямате време или възможност да сготвите. Не и в офиса. Не и на плажа. И у дома не, защото днес ви е ден за мързелуване.

4. Освен това изобщо не ви се мърда от тук. Шефът не ви пуска. Имате работа до края на света. Или сте намерили страхотно местенце на брега. Или сте се наместили на любимия диван. 

5. С две думи, трябват ви вкусни пици, които да се материализират пред вас на мига – ароматни, апетитни, топли и невъобразимо вкусни. Само като си ги представите, и устата ви се пълни...

6. Сещате се, че можете да поръчате доставка на пици онлайн. Става и през смартфона, а той е в джоба ви. Ура! 

7. Отваряте сайта за доставка на пици tessto.com. Зарежда се за секунда.

8. Кликвате върху меню „Пици” и оглеждате предложенията. О, пици, о, колко много пици!

9. Обхваща ви паника – изглеждат абсолютно съвършени! Коя да изберете?!

10. Сещате се, че всяка една пица TESSTO е уникално вкусна. Всяка една! Това ви успокоява.

11. Избирате първата пица, която попадне пред очите ви. Даже две, за всеки случай. 

12. Избирате и по две за колегите/приятелите/децата/половинката си. Може и различни. Тъкмо ще опитате от всички.

13. Кликвате върху бутона „Купи” и следвате указанията. 

14. Въвеждате коректно данните си, за да получите доставка на пици точно до вратата си.

15. Отдъхвате си. Храната пристига след малко!

16. Виждате разносвача на TESSTO. Ето я вашата доставка на пици! 

17. Отваряте кутиите, а апетитното ухание изпълва ноздрите ви. Не издържате повече и се нахвърляте...

18. Вече сте сити. Спокойни. Щастливи. Дори светът е някак по-хубав. А вие се поздравявате за добрата идея да поръчате доставка на пици. Бързи и вкусни пици, които да ви дойдат на крака.

19. Докато си почивате блажено, влизате отново в tessto.com и оглеждате видовете, които не си поръчахте. Яд ви е, изглеждат страхотни!

20. Обещавате си следващия път да опитате и тях. Всичките. До един.

21. Запаметявате tessto.com в менюто за бърз достъп, за да ви е постоянно подръка. Или телефонния ни номер, на него също можете да поръчате.

22. Сега вече сте напълно спокойни. Гладът никога повече няма да ви притеснява, защото бързата доставка на пици е на един клик разстояние.

23. Връщате се към обичайните си занимания – работа, излежаване на плажа, филм, гости... Но сте една идея по-щастливи и една идея по-спокойни, защото гладът вече никога няма да е проблем за вас.Кашкавалена

Кашкавалена

Кашкавалена пица: Доставка на Пица с кашкавал и италиански доматен сос във Варна. Пица Кашкавалена е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос и моцарела. Пица "Кашкавалена" е подходяща за хора, които обичат евтина класическа италианска пица на ниска цена стартираща от само 4.90 лв.

35 см / 780 гр | 30 см / 610 гр | 25 см / 420 гр
Маргарита

Маргарита

Доставка на Пица Маргарита с вкусна моцарела, италиански сос и пресни домати във Варна. Пица Маргарита е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, домати, моцарела и риган. Пица "Маргарита" е подходяща за хора, които обичат евтина италианска пица на ниски цени стартиращи от само 4.90 лв.
Пица-пай

Пица-пай

Пица-пай - доставка на сладка пица пай във Варна. Пицата е направена от качествено италианско брашно, покрита е с кондензирано мляко, червена боровинка и ананас. "Пица-пай" е подходяща за хора, които обичат сладки пици и пай на ниска цена стартираща от само 4.90 лева.

35 см / 700 гр | 30 см / 530 гр | 25 см / 390 гр
Хавайска

Хавайска

Хавайска пица: доставка на Хавайска пица във Варна - сладка пица с ананас. Пица "Хавай" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, ананас, моцарела и пиле. Пица "Мексиканска" е подходяща за хора, които обичат сладка хавайска пица с ананас и пиле на ниска цена - стартираща от само 4.90 лв.

35 см / 780 гр | 30 см / 610 гр | 25 см / 420 гр
Шунка и гъби

Шунка и гъби

Пица с шунка и гъби във Варна: Доставка на Пица с гъби и шунка във Варна. Пицата е направена от качествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела, шунка и гъби. Пица "Шунка и гъби" е подходяща за хора, които обичат евтина класическа италианска пица на ниска цена стартираща от само 4.90 лв.

35 см / 830 гр | 30 см / 680 гр | 25 см / 450 гр
Вегетариана

Вегетариана

Доставка на Пица Вегетариана във Варна: Пица "Вегетариана" представлява комбинация от пресни резенчета домат, бяло сирене на кубчета, черни маслини, пресни гъби, моцарела, сладък пипер и червен лук, гарнирани с доматен сос и ароматен босилек. Нашата пица за вегетарианци "Вегетариана" е подходяща за хора, които не консумират месо - подходяща както за вегетарианци и деца, така и за хора предпочитащи вегетариански "по-лек" вариант за пица.

35 см / 900 гр | 30 см / 640 гр | 25 см / 460 гр
Италиано

Италиано

Пица Италиано: Доставка на италианска пица във Варна. Пица Италиано е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрито с доматен сос, , пеперони, гъби, моцарела, маслини и риган. Пица "Италиано" е подходяща за хора, които обичат класическа италианска пица и натурални продукти.
Мексиканска

Мексиканска

Мексиканска пица: доставка на Мексиканска пица във Варна - пица с вкусни чушлета халапеньо. Пица "Мексиканска" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, пиле, сладък пипер, червен лук, гъби, моцарела, домати и люти чушки халапеньо. Пица "Мексиканска" е подходяща за хора, които обичат класическа мексиканска пица на ниска цена стартираща от само 5.60 лв.

35 см / 800 гр | 30 см / 690 гр | 25 см / 460 гр
Пеперони

Пеперони

Пица пеперони: Доставка на пица пеперони във Варна: Пица "пеперони" е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела и пеперони. Пица "Пеперони" е подходяща за хора, които обичат натурални продукти и пеперони на ниска цена.

35 см / 760 гр | 30 см / 590 гр | 25 см / 410 гр
Пиле

Пиле

Пица пиле: доставка на пица с пилешко филе и фирмен кашкавален сос в град Варна - пици с подбрано пилешко филе за превъзходен вкус. Пица "Пиле" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, кашкавален сос, пиле, домат и моцарела. Пица "Пиле" е подходяща за хора, които обичат пица с пилешко месо на ниски цени - стартират от само 5.60 лева.

35 см / 810 гр | 30 см / 610 гр | 25 см / 430 гр
Пиле барбекю

Пиле барбекю

Пица пиле барбекю: доставка на пица с пилешко филе и фирмен кашкавален сос в град Варна - пици с подбрано пилешко филе и барбекю сос за превъзходен вкус. Пица "Пиле барбекю" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, пиле, лук червен, моцарела, сос барбекю и бекон. Пица "Пиле барбекю" е подходяща за хора, които обичат леко люта пица с пилешко месо на ниска цена - стартира от само 5.60 лв.

35 см / 790 гр | 30 см / 590 гр | 25 см / 440 гр
Ранч-пица

Ранч-пица

Ранч-пица: доставка на пица с ранч сос във Варна. Поредното добро съчетание на пици с фирмения ранч сос. Пица "Ранч" е направена от качествено италианско брашно, покрита е с доматен сос, пиле, шунка, сос ранч, моцарела, домати и чесън. Пица "Ранч" е подходяща за хора, които обичат пица с ранч сос.

35 см / 820 гр | 30 см / 640 гр | 25 см / 440 гр
Четири сезона

Четири сезона

Пица четири сезона: доставка на пица quattro stagioni пица във Варна - пица с четири вкуса. Пица "Четири сезона" се прави от качествено италианско брашно за тестото, покрита е с доматен сос, риган, кубчета сирене, гъби, домати, шунка, пеперони и моцарела. Пица "quattro stagioni" е подходяща за хора, които обичат класическа италианска пица на ниска цена - стартира от само 5.60 лв.

35 см / 900 гр | 30 см / 690 гр | 25 см / 470 гр
Чийзбургер-пица

Чийзбургер-пица

пица, доставка на пица, пица варна, доставка на пица варна

35 см / 880 гр | 30 см / 680 гр | 25 см / 450 гр
Двойна пеперони

Двойна пеперони

Двойна пеперони: Доставка на пица двойна пеперони във Варна: Пица "Двойна пеперони" е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрита с доматен сос, моцарела и много пеперони. Пица "Двойна пеперони" е подходяща за хора, които обичат натуралните продукти и повече пеперони.

35 см / 800 гр | 30 см / 620 гр | 25 см / 430 гр
Дон Бекон

Дон Бекон

Пица Дон Бекон е направена от висококачествено италианско брашно за тестото, покрито с доматен сос, пиле, пеперони, червен лук, моцарела, бекон. Пица "Дон Бекон" е подходяща за хора, които обичат месни пици с бекон и натурални продукти.

35 см / 860 гр | 30 см / 670 гр | 25 см / 460 гр
Месна

Месна

Месна пица: доставка на супер вкусна пица с меса във Варна - пици с подбрани и селектирани меса за превъзходен вкус. Пица "Месна" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, пиле, шунка, пепперони, чоризо и моцарела. Пица "Месна" е подходяща за хора, които обичат пица с много месо на ниски цени - стартират от само 5.60 лева.

35 см / 830 гр | 30 см / 680 гр | 25 см / 490 гр
Морска

Морска

Морска пица: доставка на Морска пица във Варна - пица с морски продукти. Пица "Морска" е направена от качествено италианско брашно , покрита е с доматен сос, маслини, сладък пипер, червен лук, моцарела и скариди. "Морска пица" е подходяща за хора, които обичат пица с морски продукти и скариди на ниски цени стартиращи от само 5.90 лв.

35 см / 840 гр | 30 см / 650 гр | 25 см / 440 гр
ТЕССТО

ТЕССТО

Доставка на Пица Тессто във Варна: Пиците Tessto са изтъкани от фин вкус на домашно приготвено тесто, гарнирани с апетитни свежи и истински продукти. Всяка наша пица е направена от висококачественото италианско брашно, без вредни примеси и био продукти от български производители. Притежаваме сертификат за натурално производство, без използването на вредни химикали и пестициди за всеки един продукт, който използваме. Предлаганите от нас сосове също произвеждаме лично, за да сме сигурни в това, че като наши клиенти ще получите не само вкус, но и качество!Не е необходимо да пътувате до Италия за да се насладите на вкусна пица - достатъчно е да поръчате от пиците Tessto. За тяхната направа използваме висококачествено италианско брашно, без вредни примеси. Закупуваме свежи, био продукти от български производители и залагаме на личното производство при всеки един сос. Така ви поднасяме не само вкус, но и качество на нашата храна.

35 см / 850 гр | 30 см / 730 гр | 25 см / 490 гр
Четири сирена

Четири сирена

Пица четири сирена: доставка на пица с четири сирена във Варна - пица с четири вида сирене. Пица "Четири сирена" се прави от качествено италианско брашно за тестото, покрита е с доматен сос, моцарела, синьо сирене, чедър и пармезан. Пица "quattro stagioni" е подходяща за хора, които обичат италианси пици със сирене на ниски цени - стартират от само 5.90 лв.

35 см / 800 гр | 30 см / 620 гр | 25 см / 430 гр
Супермeсна

Супермeсна

Супермесна пица: доставка на супер месна пица с меса във Варна - пица с подбрани и селектирани меса за превъзходен вкус. Пица "Супермесна" е направена от висококачествено италианско брашно, покрита с доматен сос, говеждо (кайма), пиле, пепперони, моцарела, чоризо и бекон. Пица "Супермесна" е подходяща за хора, които обичат пица с много меса на отлични цени - стартират от само 6.90 лева.<br /><br />

35 см / 830 гр | 30 см / 640 гр | 25 см / 430 гр
Показани 1 от 21 | 21 (1 Страници)