Палачинки сладки

Търсите палачинка във Варна и доставка на палачинки за Варна? Tessto.com предлага производство на сладки палачинки с чудесен вкус от прясно тесто и качествени продукти, а също и бърза доставка на палачинките в град Варна и региона. Можете да поръчате всяка сладка палачинка в нашия онлайн магазин - бързо и лесно.Вишна

Вишна

Палачинка "Вишна" е произведена е от натурално краве мляко, сладко от домашни вишни и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински палачинки. Палачинките Tessto Вишна са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Вишна, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Малина

Малина

Палачинка "Малина" е произведена е от натурално краве мляко, сладко от домашни малини и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински палачинки. Палачинките Tessto Малина са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от БГ кравеферма, та стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Малина, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството му.
Ягода

Ягода

Палачинка "Ягода" е произведена е от натурално краве мляко и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истинските палачинки. Палачинките Tessto Ягода са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем чак до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинки Ягода, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Шоколад

Шоколад

Палачинка "Шоколад" е произведена е от натурално краве мляко, шоколад и лешникова паста и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински шоколад. Палачинките Tessto Шоколад са направени изцяло от натурални продукти - като започнем от млякото, което взимаме от БГ кравеферма, и стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Шоколад, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството им.
Шоколад, банан, бисквити

Шоколад, банан, бисквити

Палачинка "Шоколад, банан, бисквити" е произведена е от натурално краве мляко, шоколад и лешникова паста, банан и бисквити. Тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински шоколад и сладка палачинка. Палачинките Tessto "Шоколад, банан, бисквити" са направени изцяло от натурални продукти - млякото взимаме от БГ кравеферма, а гарнирането на отделните палачинки правим в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките "Шоколад, банан, бисквити", закупуваме от български БИО производители със сертификат за качество!
Рафаело

Рафаело

Палачинка "Рафаело" е съчетание от фин кокосов вкус, бял шоколад, сметана и филиран бадем. Произведена е от натурално краве мляко и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истинските палачинки. Палачинките Tessto Рафаело са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем чак до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинки Рафаело, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)