Палачинки

Хапва ли Ви се вкусна палачинка с течен шоколад? Или пък предпочитате солено изкушение?

Много хора си мислят, че можеш да приготвиш палачинки с продуктите, които са ти под ръка. Но това не е така! Няма значение дали ще използвате класическата рецепта за палачинки или някоя друга. Забъркването на няколко продукта в купа, не са гаранция за крайния резултат. Хубавите палачинки се познават още по аромата! Те са приготвени от специално подбрани продукти, смесени с внимание и усет към добрия вкус.

Затова в тази категория ние от Тесто събрахме на едно място най-добрите си палачинки. Солени или сладки. Зависи от Вашето настроение и какво Ви се похапва днес. Но каквото и да изберете можете да бъдете сигурни, че ще му се насладите до последната хапка.

Защото нашите палачинки са като останалите, които ще откриете в град Варна. А са направени от изцяло натурални продукти. За тестото използваме висококачествено италианско брашно, което допринася за точната консистенция. Към него добавяме натурално краве масло, което взимаме от българска кравеферма. А готовите палачинки гарнираме с домашни сладка, шоколад или избраните от Вас солени съставки.

Не пропускайте да опитате! Изкуши се и разнообрази работния ден с една палачинка. Защото ние Ви предлагаме най-вкусните палачинки за град Варна. Поръчай още сега и ще Ви я доставим до вратата на дома или офиса!Вишна

Вишна

Палачинка "Вишна" е произведена е от натурално краве мляко, сладко от домашни вишни и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински палачинки. Палачинките Tessto Вишна са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Вишна, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Малина

Малина

Палачинка "Малина" е произведена е от натурално краве мляко, сладко от домашни малини и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински палачинки. Палачинките Tessto Малина са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от БГ кравеферма, та стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Малина, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството му.
Ягода

Ягода

Палачинка "Ягода" е произведена е от натурално краве мляко и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истинските палачинки. Палачинките Tessto Ягода са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем чак до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинки Ягода, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Шоколад

Шоколад

Палачинка "Шоколад" е произведена е от натурално краве мляко, шоколад и лешникова паста и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински шоколад. Палачинките Tessto Шоколад са направени изцяло от натурални продукти - като започнем от млякото, което взимаме от БГ кравеферма, и стигнем до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките Шоколад, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството им.
Балкан

Балкан

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Болонез

Болонез

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Капрезе

Капрезе

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Хамон

Хамон

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Шоколад, банан, бисквити

Шоколад, банан, бисквити

Палачинка "Шоколад, банан, бисквити" е произведена е от натурално краве мляко, шоколад и лешникова паста, банан и бисквити. Тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истински шоколад и сладка палачинка. Палачинките Tessto "Шоколад, банан, бисквити" са направени изцяло от натурални продукти - млякото взимаме от БГ кравеферма, а гарнирането на отделните палачинки правим в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинките "Шоколад, банан, бисквити", закупуваме от български БИО производители със сертификат за качество!
Пиле

Пиле

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Фермерски

Фермерски

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Италиано

Италиано

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Рафаело

Рафаело

Палачинка "Рафаело" е съчетание от фин кокосов вкус, бял шоколад, сметана и филиран бадем. Произведена е от натурално краве мляко и висококачествено италианско брашно, тя е подходяща за всеки, който обича вкуса на истинските палачинки. Палачинките Tessto Рафаело са направени изцяло от натурални продукти. Като започнем от млякото, което взимаме от краве ферма, та стигнем чак до гарнирането на отделните палачинки в специално подбрана комбинация. Всеки продукт, който използваме при направата на палачинки Рафаело, закупуваме от български био производители със сертификат, за да сме сигурни в качеството.
Цезар

Цезар

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Карбонара

Карбонара

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Масло

Масло

палачинки, палачинки варна, безплатна доставка
Показани 1 от 17 | 17 (1 Страници)