Ако рядко посещавате морската столица Варна и искате да останете с наистина незабравими спомени от нея - нашият съвет е да се доверите на предлаганите в града пици Варна. В следващите изреченя, като верига, която предлага богато разнообразие пици, палачинки и сандвичи - ние от Tessto ще ви запознаем с това кои са най-предпочитаните вкусове пици, на които можете да се насладите при нас и как да изберете онази, която подхожда най-добре на хранителните ви навици.

Във връзка с последното - напоследък изключително популярно стана здравословното хранене. Много хора изключиха от менюто си храни, които до преди това са обожавали - но колкото и здравословно да живеете почивката в морската столица може да стане дори още по-приятна, ако заложите на здравословно приготвените пици Варна от нас. Сред най-популярните ни такива са небезизвестната Маргарита, Вегетариана, Пеперони и Четири сезона. Естествено това са само малка част от предлаганите от нас пици, но ето и с какво се отличават те от всичко останало, на което може да попаднете.

Кои са най-популярните пици Варна?

Като цяло не само тези четири пици, а всички останали, за които можете да се информирате по-подробно от каталога ни се отличават с майсторско производство. Ние използваме италианско брашно, което не съдържа вредни примери и се отличава с особено апетитен вкус, който се усеща след изпичането на тестото. Незаивисмо коя пица от нас ще изберете да поръчате - тестото, от което я приготвяме бива замесено предварително и оставено в продължение на 48 часа, на температура не по-висока от 5 градуса да зрее.

Едва след това - при поръчката чрез сайта ни тук на tessto.com - вие може да изберете дали тестото за пицата ви да бъде по-тънко (италианско) или по-дебело (обикновено). Всеки един продукт, който използваме за гарниране на пиците, е натурален с био произход, за който имаме сертификат и се отглежда тук в България. Нашите пици са подходящи както за деца, така и за спортисти, тъй като са изключително богати на полезни вещества и се приготвят от истински професионалисти майстори пицари. Не пропускайте да разгледате всички налични варианти на пици във Варна още сега и да поръчате своята!


Оставете коментар

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро