Лято е, сините морски вълни приласкават близки и чужди посетители на морската столица Варна, а какво по-добро допълнение към това от една вкусна пица? Ако и вие сте почитатели на пиците във Варна и държите на тяхното качество и добро производство, в тази публикация ще ви разкрием какви са всеобщите очаквания към този вид храна и защо ние от Tessto можем да си позволим да ги изпълним.

Преди да преминем към съществената част от публикацията обаче, няма как да не попитаме - знаете ли откъде произлиза пицата? Много от вас навярно ще кажат, че нейна родина е Италия и със сигурност този отговор ще е верен. Всъщност обаче подобия на днешните пици, които предлагаме, е имало още преди хилядолетия в средиземноморските цивилизации, Вавилон и много други. По данни на археолози почти няма цивилизация, която да не е познавала и консумирала различни първоначално подобия на съвременната пица.

Относно родината на съвременната пица, която познаваме - тя е Неапол. В бедния италиански юг - семействата, които нямали възможност за разнообразна храна, изпичали питки от свинска мас, брашно и зехтин, със зелени подправки, които гарнирали със сирене. И така от храна за бедните - пицата се превърнаха в любимо ястие и на кралските особи, откъдето идва името и на известната пица Маргарита, но това е друга история.

Какви очаквания имат клиентите за пиците във Варна?

И докато в миналото изсикванията към пицата са били тя да засища - днес, посетителите на морската столица Варна имат очаквания към предлаганите там пици най-вече за това те да бъдат приготвени със свежи и натурални продукти. Именно това се стремим да осигурим и ние от Tessto на всички наши клиенти. Тестото, което използваме за направата на различните пици Варна е с италиански произход и без вредни примеси, а благодарение на глутена, който съдържа, то се превръща в едно хрупкаво тестено изкушение.

Разбира се в нашия каталог ще срещнете много и различни по вид пици, които може да поръчате онлайн, с телефонно обаждане или на място, като посетите някой от търговските ни обекти. Не пропускайте да разгледате нашите предложения и да изберете тези, които са по-вкуса ви, а ние гарантирано ще изпълним вашите очаквания.


Оставете коментар

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро